MUZIČKI VODIČ (Drugi dan)

Drugi dan BL Tattoo Show-a rezervisan je za jedinstvenu kolaboraciju koja će zapaliti vaša čula!

Najzvučnija imena lokalne DJ scene prirediće spektakl koji garantuje dobru energiju. U živahnu atmosferu Tattoo Konvencije tokom dana uronićemo uz DJ-eve: Jan Frost, Ivana DJ Iksi, Elleven, Hladni, A.C.K i Santa Claus.

Ritam večeri povjeren je DJ Tiboru, Jan Frost-u i Mladenu Tomiću.

11.05.2024. datum je koji najavljuje kataklizmu savršenog spoja boje, kreativnosti i muzike koji će vas očarati!

Sumiranje prvog banjalučkog Tattoo Show-a prepuštamo DJ Tiboru i DJ Dušanu na velikom after-party u Boom Boom Room-u!

DJ Tibor

Tibor Kljakić je u elektronskoj muzici već više od dvije decenije, dok nešto kraće profesionalno radi kao di-džej.
Pobjednik je velikog finala prve sezone realityja „DJ Talent Show Master of Ceremony“ 2011. godine koji mu je osigurao saradnju popularnim FatBoy Slimom.
Kao dio popularnog banjalučkog DJ dua „Digital Seekers“ osvojio je veliki broj banjalučkih ljubitelja elektronske muzike. „Digital Seekers“ kao najbitniji nastup izdvajaju učešće na „Exit“ festivalu 2015. godine na AS FM Stage-u.

Za vrijeme svoje zavidne priče u svijetu elektronske muzike, DJ Tibor bio je resident većine banjalučkih klubova.

Kada je elektronski žanr u pitanju, DJ Tibor preferira dobar „progressive house“ i uspješno ga plasira na setovima. Kombinacija muzičkih pravaca poduhvat je koji je kroz godine uspješno usavršio.
Kao veteran u zahuktavanju kvalitetne party atmosfere i vrhunski poznavalac publike i njihovih muzičkih ambicija, domaćin banjalučke elektronske scene dovešće 11. maja sva naša čula do ekstaze!

DJ Mladen Tomić

Spoj techna i tech-housea, dodatno pojačan snažnim groove i bas linijama koje karakterišu setove Mladena Tomića, banjalučkog DJ-a i producenta, koji je osvojio srca klabera širom svijeta upravo su ono što se sprema druge večeri BL Tattoo Show-a.
Prepoznaćete njegov beskompromisan zvuk i snažnu energiju, koja je utkana u svaki set kao i pažljivo odabrane kompozicije i jedinstven miks.

Mladenova karijera započela je daleke 1999. godine, kada je udružio snage sa Sinišom Tamamovićem na promociji događaja u njihovoj rodnoj Banja Luci i obišao Zapadni Balkan. Ubrzo su osnovali sopstvenu izdavačku kuću Night Light Records, koja je danas sinonim za kvalitet, inovativnost i izdanja koja su uvijek korak ispred.

Njegov lični rad, prepoznat i podržan od strane istaknutih umjetnika i vlasnika poznatih izdavačkih kuća kao što su Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer, Stefano Noferini i drugi, katapultirao ga je među najbolje, i otvorio vrata najprestižnijih klubova i festivala širom svijeta. Nastupi širom Evrope (Nemačka, Španija, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Italija, Grčka, Slovenija, Engleska, Škotska, Mađarska, Bugarska, Belgija…), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko, Kostarika) i Kanade svjedočanstvo su onoga što nazivamo headline-om druge večeri BL Tattoo konvencije!