Često postavljana pitanja (FAQ)

Prvi Banja Luka Tattoo Show će se održati u subotu i nedjelju 11.5.2024. – 12.5.2024. u dvorani Centar, s programom koji traje od 12 do 22 sata.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 15 KM i mogu se kupiti na ulazu na dan događaja.

VIP ulaznice se takođe mogu nabaviti na ulazu po cijeni od 40 KM (VIP prostor iza DJ bine uz mogućnost druženja sa svim izvođačima).

Da, primamo prijave za izlagače. Molimo posjetite našu stranicu „Registracija izlagača“ za više informacija o tome kako postati izlagač.

Da, djeca su dobrodošla pod nadzorom odraslih. Molimo imajte na umu da neki dijelovi show-a mogu biti namijenjeni samo osobama starijim od 18 godina.

Da, mnogi umjetnici nude mogućnost tetoviranja na licu mjesta. Preporučujemo da unaprijed rezervišete termin kod umjetnika po vašem izboru.

Fotografisanje i snimanje je dozvoljeno, ali vas molimo da poštujete privatnost umjetnika i posjetilaca te da zatražite dopuštenje prije fotografiranja ili snimanja.

Da, posjetioci su slobodni dolaziti i odlaziti tokom trajanja show-a.

Za dodatna pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca na našoj web stranici ili putem e-pošte na info@banjalukatattooshow.com

Kontaktirajte nas za pomoć pri izboru najboljeg i najpovoljnijeg smještaja, za vrijeme trajanja našeg i vašeg tattoo spektakla.
Veliki izbor ponude različitih kategorija (Hoteli, moteli, apartmani, stan na dan).
Sve informacije i detalje možete dobiti na
0038765578947 (viber, what’s up, telegram)
E-mail: ustanzadan@gmail.com
Čekamo vas.